NYBÖRJARKURS 1000 KR ”GRÖNT KORT”

NYBÖRJARKURS 1000 KR ”GRÖNT KORT”
Pris: 1 000 kr
Säljare: Brollsta Golf
Gäller till: 2017-05-31
Köpinstruktion
Klicka på ANMÄL DIG HÄR för att ta del av erbjudandet.

Beskrivning

Om du har tänkt börja spela golf så har du hittat rätt! Vi har ett upplägg som gör det enkelt för dig att komma igång och en möjlighet att snabbt komma ut och spela på banan och ta ”Grönt Kort”, golfens körkort. Brollsta GCC är en auktoriserad anläggning för nybörjarutbildningar och kurserna hålls av vår välutbildade PGA tränare Johannes Soini.

Vi tränar totalt ca 12 timmar över en helg där vi går igenom grunderna i de olika delarna av spelet; putt, chip, pitch, sving och bunker. Något som är unikt för Brollsta Golf är att efter avslutad kurs får du direkt börja spela på vår niohåls-bana (100kr/gång). Det är en unik möjlighet att snabbt komma igång med ditt spel. För att nå officiellt handicap så behöver du visa att du klarat av att spela på vår niohålsbana på 46 slag eller bättre. Du har då klarat av att spela på handicap 36,0 och behöver bara göra teoriprovet för att få spela på andra banor.

Köpvillkor

Den här produkten eller tjänsten annonseras på AIK MarketPlace. Övriga köpvillkor tillhandahålls av säljaren. AIK tar inget ansvar för ev fel som uppstår i samband med köp.